Installér appen

Du kan installere Kaspersky Safe Kids fra Googles, Huaweis eller andre leverandørers appbutikker.

Sådan installerer du Kaspersky Safe Kids:

1. Åbn butiksappen eller webstedet på din enhed.
  2. Find Kaspersky Safe Kids app.
  3. Åbn app-siden.
  4. Vis listen over tilladelser, som Kaspersky Safe Kids har brug for.
    • Hvis du vil give appen disse tilladelser, skal du trykke på Installer.

Installation af appen begynder.

• Hvis du ikke ønsker at give de nødvendige tilladelser i appen, installer da ikke appen.

Nogle trin kan variere afhængigt af den butik, du bruger.

For yderligere oplysninger om brugen af Google Play, se Google Play Help Center. For yderligere oplysninger om brugen af AppGallery, gå til AppGallery Support-webstedet.